CASA CU PLATANI, CICLOVA MONTANĂ

Locatie: Ciclova Montană, Caraș-Severin (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 3 stele
Telefon rezervari: +4 0766 541 784
Email rezervari: nelutzu_stoia@yahoo.com
Facilitati camere:

Baie proprie, televizor și internet. Camere curate și primitoare, pensiunea situată în mijlocul naturii nu poate decât să garanteze odihnă și relaxare.

  • Încălzire (Inclus în preț)
  • Apă caldă (Inclus în preț)
  • Curățenie finală (Inclus în preț)
  • Lenjerie de cameră (Inclus în preț)
  • Pat suplimentar (disponibil cu plată)
  • Acces internet wireless (Inclus în preț)
  • Televizor (Inclus în preț)
  • Mâncare (disponibil cu plată)


Despre CASA CU PLATANI, CICLOVA MONTANĂ

Situată într-un cadru natural superb la poalele Muntelui Rol, Pensiunea Casa cu Platani invită pe fiecare turist la relaxare într-un ambient rafinat. Ciclova Montană, suburbana Oraviței, o localitate cu istoric fascinant oferă turistului informații de neprețuit despre cultura, istoria sau geografia zonei.

După integrarea Banatului în administrația austriacă la 1717, zona Ciclova-Oravița cunoaște o rapidă dezvoltare industrială cele două localități obținând prioritate maximă în vederile vieneze. Astfel, la 1721 aici se construiește primul furnal din țară al unei topitorii, Fabrica de Ciocane și Unelte, la 1728 se construiește prima fabrică de bere din țară actualmente fiind dezafectată (această fabrică a funcționat până la sfârșitul secolului trecut), la 1811 se înființează prin decret imperial Marea Monetărie, Ciclova Montană fiind furnizoare de monedă pentru imperiul Austro-Ungar ca să amintim doar câteva dintre prioritățile deținute de această localitate. 

Conexiunea cu două foarte importante atracții turistice, orașul Oravița (unde se află primul teatru din țară, prima gară din țară, prima cale ferată din țară, prima farmacie montanistică din țară, etc.) și superbul areal geografic Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița ademenește pe fiecare turist să se oprească pentru câteva zile la Ciclova Montană, Pensiunea Casa cu Platani oferind locul ideal pentru odihnă, relaxare sau distracție.

Pe lângă serviciile de cazare, Pensiunea Casa cu Platani oferă restaurant, sală de conferințe și evenimente, preparatele tradiționale românești, curățenia și serviciile ireproșabile fiind principalele atuuri ale unității noastre.

Locurile de cazare sunt structurate în camere cu două paturi, curte interioară amenajată la poalele pădurii, personalul prietenos și primitor oferindu-vă un sejur plăcut și relaxant.

De menționat alte două frumoase atracții, Biserica Maria Ciclova și Mănăstirea Călugăra, lăcașuri sfinte încărcate de istorie și legende.

Galerie imagini promovare

Comentarii

Ofertele noastre

Program restaurant: Luni - închis;

                              Marți - Duminică: 13.00 - 23.00

Camere si tarife CASA CU PLATANI, CICLOVA MONTANĂ

6 camere, 16 mp, 12 locuri


100 lei/noapte

Cum poti sa ajungi la CASA CU PLATANI, CICLOVA MONTANĂ

Timişoara - Oraviţa se poate ajunge pe DN59/E70 şi DN57 (112 km), Oravița - Ciclova Română - Ciclova Montană DJ571C/J (9 km)

CASA CU PLATANI, CICLOVA MONTANĂ Ciclova Montană, Caraș-Severin

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne