Cabana Balu

Locatie: Harghita-Băi, Harghita (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 3 margarete
Telefon rezervari: (+40)728542542
Email rezervari: office@balupark.com
Facilitati:

Facilitati si dotari

Dotari camere

♦Camere Nefumatori ♦Camera cu Dus ♦TV / Cablu / Satelit ♦Frigider in locatie ♦Internet in camere

Dotari / servicii unitate

♦Bar ♦Restaurant ♦Living ♦Terasa Amenajata ♦Sala de conferinte ♦Salon mic dejun ♦Receptie 24 ore ♦Parcare proprie gratuita ♦Loc de joaca pentru copii ♦Sauna ♦Incalzire centrala ♦Seif la Receptie ♦Sala de Conf Amenajabila

Servicii

♦Plata cu credit card ♦Acces internet la receptie ♦Organizari excursii ♦Jocuri de societate ♦Plimbari cu Caruta / Sanie ♦Pensiune completa ♦Organizari evenimente ♦Inchirieri echipamente sportive ♦Demipensiune

Sporturi

♦Teren de sport ♦Fotbal de masa ♦Sah / Table ♦Rummy ♦Darts ♦Inchirieri biciclete ♦Inchirieri ATV ♦Calarie / Echitatie ♦Partii de ski in apropiere ♦Telescaun in apropiere ♦Patinoar in apropiere ♦Escalada / Catarare ♦Tiroliana ♦Teleschi in apropiere

Tip de turism

♦Afaceri ♦Vacanta ♦Agrement

Facilitati camere:

Dotari camere

♦Camere Nefumatori ♦Camera cu Dus ♦TV / Cablu / Satelit ♦Frigider in locatie ♦Internet in camereDespre Cabana Balu

Pensiunea 'Cabana Balu *** este situatã lângã pârtia de schi Csipike. De aici pornesc  traseele marcate pentru turiști și de asemenea drumul cãtre pârtiile de schi Miklos și Kossuth.
Cazare
Pensiunea 'Cabana balu' oferã condiții optime pentru cazarea a 49 de persoane, repartizate în 5 camere cu paturi matrimoniale, 6 camere cu 2 paturi, 9 camere cu 3 paturi si 1 camere cu 4 paturi. Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie și televizor.

Pentru confortul și relaxarea dvs. , pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, saunã, parcare pãzitã, teren de joacã pentru copii precum și de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi și alte modalitãți de recreere. Pensiunea 'Cabana Balu' oferã posibilitatea conectãrii gratuite la internet (wireless internet).
În restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteți savura mâncãruri tradiționale ardelenești, dar la solicitarea clienților putem alcãtui orice fel de meniu.
Harghita BÃi
Accesul la Harghita Bãi se poate realiza pe drumul județean 138a. Localitatea se aflã la o distanțã de 22 km de Miercurea-ciuc și de 46 km de Odorheiu Secuiesc.
Situata la o altitudine de aproximativ 1350 m, stațiunea Harghita Bãi ofera trasee turistice și mofetecare sunt atracțiile verii, oferind senzații de neuitat. La începutul secolului al xix. -lea au fost descoperite solfatarele cu gaze sulfuroase. Cele doua mofete solfatariene și cu ape carbogazoase cu o compoziție chimicã diferitã, creeazã posibilitatea unor tratamente variate, în cura internã și externã. În cura internã apele de aici se folosesc în boli de inimã și ale sistemului circulator, respectiv în inflamații cronice.

Totodatã împrejurimile sunt favorabile practicãrii motocrossului, ciclismului și pe traseele marcate pentru turiști, iubitorii de drumeții pot admira peisaje deosebit de pitorești.
Parcul de aventurãBalu
Parcul de Aventurã Balu este înconjurat de frumoasele creste ale Carpaților Orientali în mulțimea de pãduri conifere ale Harghitei. Parcul de aventurã așteaptã oaspeții aventurieri construit într-o ambianțã de o frumusețe rarã pe o suprafațã de 1. 5 hectare, cu 12 trasee cu frânghii și 150 elemente de joc având diferite grade de dificultate. Oaspeţii cabanei beneficiază de un discount de 10 % la intrare în Parcul de Aventură Balu
La solicitare anticipată organizăm diferite activităţi de team building outdoor, ture ATV cu ghid, ture off road la o stână locală, program Paintball.

Cele 12 trasee sunt marcate cu diferite culori, astfel toatã lumea își poate gãsi ușor traseul potrivit. Copii pot sã-și încerce abilitãțile  pe segmentele galbene și portocalii, unde sarcinile sunt concepute în așa fel, încât sã corespundã cu înãlțimea și condiția lor fizicã. Distracția adulților este asiguratã de opt trasee, fiecare având grade de dificultate diferitã. Traseul de începãtori trebuie  parcurs de fiecare, numai dupã aceea poate sã treacã mai departe pe o dificultate mai mare. Particularitatea este tiroliana, fiind cel mai lung  traseu de alunecare din Europa Centralã cu o lungime de 985 m.

Filmare despre Cabana Balu si Parc de aventura Balu:

http://www.balupark.com/video/

Multilingual staff: Engleza, Maghiara, Italiana, Germana


Distanta partie de ski:10m
Tip turism principal: Religios / Ecumenic


 

Galerie imagini promovare

Comentarii

Ofertele noastre


Promotie: Reduceri:
Oaspeti cazati in Cabana Balu*** primesc reducere din pretul biletului de intrare in Parcul de aventuri Balu şi la închirieri biciclete. La solicitare anticipată organizăm diferite activităţi de team building outdoor, ture cu Atv cu ghid, program Paitball, ture off road la o stînă locală

Copii sub 4 ani au gratuitate.
Copii intre 4-9 au 10% reducere din pretul cazarii.
Patul suplimentar costa 30 Ron.

Camere si tarife Cabana Balu


Tarife valabile in perioada 18.12.2015 - 29.02.2016 :

Cameră single : 125 Ron/noapte cu mic dejun înclus

Cameră dublă twin: 190 Ron/noapte cu mic dejun înclus

Cameră dublă matrimonială : 190 Ron/noapte cu mic dejun înclus

Cameră cu 4 locuri : 330 Ron/noapte cu mic dejun înclus

Cum poti sa ajungi la Cabana Balu

Accesul la Harghita Bãi se poate realiza pe drumul județean 138a. Localitatea se aflã la o distanțã de 22 km de Miercurea-ciuc și de 46 km de Odorheiu Secuiesc.

Cabana Balu Harghita-Băi, Harghita

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne