Smida Jazz Festival - 2017

Data incepere: 2017-08-25
Data sfarsit: 2017-08-27
Locatie: Beliș, Cluj (click pentru a vedea mai multe festivaluri in judetul Cluj)
Access: Bilete la intrare,Abonament
Categorie: Muzica
Organizator:

Asociația Transylvanian Cultural Development


Site-ul festivalului Oferte cazare

Imagini promovareDespre festival

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile. Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din GoGo Penguin - Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz - Norvegia, Tingvall Trio - Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash - Olanda (pentru prima oară în România), The Kandinsky Effect - Franța (pentru prima oară în România), Sickpicnic - Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre - România.

Pe perimetrul festivalului, vor fi amenajate un food court și baruri, iar alături se vor afla camping-ul și parcarea. În afară de camping, există alternativa de cazare la una dintre pensiunile din zonă.

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul de 99 de lei (3 day festival pass), valabil între 3 aprilie și 20 august 2017. Prețul final, valabil între 21 și 25 august, va fi de 119 lei, iar biletele pentru o zi (day 1/2/3 ticket) costă 45 de lei. Totodată, pot fi cumpărate abonamente la camping (3 day camping pass), al căror preț este de 35 de lei. Copiii cu vârste până-n 14 ani și persoanele cu handicap (împreună cu un însoțitor) beneficiază de intrare liberă, atât la festival, cât și în camping, pe baza documentelor justificative.

Abonamentele pot fi cumpărate atât on-line:

Eventbook - https://eventbook.ro/music/bilete-smida-jazz-festival-2017

Biletmaster - https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2222/Smida-Jazz-Festival

Eventim - http://www.eventim.ro/ro/artist/smida-jazz-festival-2017-1579/profile.html

Cât și off-line: Humanitas, Cărturești, Orange și Vodafone - la nivel național, casieria cinematografului Florin Piersic, agenția Teatrală și filiala Wens Travel filiala de pe Eroilor - Cluj-Napoca.  

Pentru mai multe informații:

Website: www.smidajazz.ro

Facebook: www.fb.com/smidajazz

RSVP: www.fb.com/events/43443247006067

Clip promovare

Comentarii

Bilete si abonamente Smida Jazz Festival - 2017

ABONAMENTELE, la prețul special de 99 lei, disponibile până la data de 20 august (după care prețul acestora va fi 119 Lei), se pot găsi on-line în rețeaua Eventbook (https://goo.gl/NQx5Ke), off-line în rețeaua Humanitas la nivel național (https://goo.gl/BiJzIE), precum și la casieria cinematografului Florin Piersic, Cluj-Napoca.

Cum poti sa ajungi la Smida Jazz Festival - 2017

Festivalul se desfășoară în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca, iar traseul pe care vi-l recomandăm este pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida.

Cauti si un loc de cazare in judetul Cluj?

Smida Jazz Festival - 2017 Beliș, Cluj

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne