Neverwas Festival

Data incepere: 2017-06-30
Data sfarsit: 2017-07-02
Locatie: Iași, Iași (click pentru a vedea mai multe festivaluri in judetul Iași)
Access: Bilete in avans,Abonament
Categorie: Muzica
Organizator:

Site-ul festivalului

Imagini promovareDespre festival

Între 30 iunie și 2 iulie punem în scenă prima ediție a Neverwas, compusă pentru toate momentele de revelație și transformare însoțite de muzică. Evadează din rutină și regăsește-te pe ritmurile de rock alternativ și beat-urile electronice ale artiștilor internaționali și români.


Primii artiști confirmați care vor contribui la schimbarea scenei culturale a Iașului sunt:

MANDO DIAO (SE) ᛫ ALEX CLARE (UK) ᛫ MY BABY (NL) ᛫ WAREIKA Live (DE) ᛫ VIȚA DE VIE (RO) ᛫ OMUL CU ȘOBOLANI (RO) ᛫ PLASTIC MERMAIDS (UK) ᛫ THE KRYPTONITE SPARKS (RO) ᛫ TOURETTE ROULETTE (RO) ᛫ PINHOLES (RO) ᛫ CUIBUL (MD) ᛫ THE WAX ROAD (MD) ᛫ INNER (RO)


O oază de muzică live, reverie și spectacol de culori te așteaptă la doar câteva melodii distanță de Iași. La Ferma Ezăreni vor fi amenajate două scene de concerte, o zonă de campare pentru publicul din afara Iașului, zone de food & drinks unde să-ți bucuri papilele gustative cu bunătăți, instalații de artă, proiecții de film sub cerul liber, activități de agrement și zone de chill-out. 

Comentarii

Program Neverwas Festival

Informații eveniment: https://www.neverwas.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/events/388626701506953/

Bilete si abonamente Neverwas Festival

Biletele s-au pus deja în vânzare și costă 120 de lei pentru toate cele trei seri, respectiv 150 de lei pentru cei care doresc și camping. Acestea pot fi procurate din localurile partenere (Acaju, Jassyro, Rock’n’Rolla, The Trumpets și Treaz & Nu), de pe site-ul festivalului www.neverwas.ro sau de pe myticket.ro.

Cum poti sa ajungi la Neverwas Festival

Ferma Ezăreni, Iași, România

Neverwas Festival Iași, Iași

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne